De apparatuur van Spooky2

 

Het begon voor mij allemaal met de zoektocht naar een methode voor Rife technieken met moderne electronica. Naar mijn idee moest ik onderzoeken of Rife, Hulda Clark en Baklayan gelijk hadden. Ik vond verschillende apparaten, maar die waren buitennissig in prijs. Wat ik wilde was om te beginnen een frequentiegenerator die instelbaar was via een USB poort. Die waren er wel, maar duur en geen idee of dat enig positief effect zou hebben. Dus regelmatig op internet zoeken en weer afhaken. Anno 2000 was dat niet te vinden. Totdat ik een paar jaar op Spooky2 terecht kwam. Ook dat trof mijn belangstelling aanvankelijk niet. Ik heb namelijk een afkeer van hocuspocus. Maar toen bleek: 

Het woord 'spooky' heeft niets te maken met spoken. Het was Albert Einstein die het woord bezigde in een uitspraak over de Quantum Mechanica, oftewel de moderne physica. Hierover later meer.

In de Quantum Mechanica wordt gesteld dat wanneer een substantie in twee delen wordt gesplitst, de beide delen een onlosmakelijke link hebben. Wanneer deel A en deel B van elkaar verwijderd worden dan blijft de link toch behouden. Wordt daarna iets veranderd aan deel A, dan gebeurt er tegelijkertijd iets omgekeerds in deel B. Stel de kernspin in A gaat van linksom naar rechtsom, dan gaat B van rechtsom naar linksom. De link tussen A en B wordt 'Quantum Entanglement' genoemd. In China is dit getest met een satelliet 400 km boven de aarde. Het blijkt wel degelijk te bestaan dit effect. Vreemd genoeg is er geen tijdverschil tussen de veranderingen in A en B, ongeacht de afstand tussen de beide componenten. 

Er is dus geen uitwisseling van informatie. Een mogelijke technologische toepassing is de uitwisseling van een encryptie key die onzichtbaar en ontraceerbaar locatie A met B verbinden kan.

Dit mysterieuze effect werd door Einstein betiteld als 'Spooky action on a distance'. Het woord Spooky is dus niet iets wat te maken heeft met het geestenrijk maar met de moderne wetenschap.

John White is een electronica ingenieur die de roeping heeft om goedkope electronica te laten bouwen die met software te besturen is. Dit met als mogelijke toepassing om mensen met een laag budget in staat te stellen met behulp van frequenties iets te doen aan lichamelijke klachten. Natuurlijk wordt om financiele redenen de productie in China gedaan en kan iedereen zelf daar eenvoudig en goedkoop bestellen, zonder tussenkomst van een dealer.

 

De Spooky2 XM Generator

De 5 MHz generator, USB ingang, 2 Output channels, ca. $ 100,-- bestelbaar in China. U vindt hier de link op de webshop van Spooky2

Zeer uitgebreid is de database met frequentielijsten. De software laat eigen scripts toe, alle golfvormen zijn manipuleerbaar: Sinus, zaagtand, damped sinus, blokgolf, etc. Max. output 20 volt. De GRATIS SOFTWARE  is af te halen bij deze DOWNLOADLINK. Het heeft nut om deze software eerst op te halen, te installeren en dan te kiezen voor "installeer drivers", en daarna programma starten. Wanneer u dan weer kiest voor "installeer drivers", maar daarna voor "nee" (niet verlaten) dan valt u in de demo modus en kunt u bij het tabblad "programs" de lijst met frequenties bekijken. Zeer leerzaam.

Wanneer u denkt iets te willen bestellen van de Spooky2 webshop, stuurt u bij voorkeur eerst aan mij een mail. Dan help ik u om precies de bestelling uit te zoeken die u denkt nodig te hebben. Zie daarvoor de contactpagina. U kunt ook de Spooky2 Workshop bijwonen om te leren wat u met de Spooky2 kunt doen en hoe de beste instellingen zijn te maken.

De Spooky2 GeneratorX

 

De GeneratorX USB ingang 2x 2 ouput channels, loopt door tot 40 MHz. ca. $ 580.-- Dus het gaat om een dubbele generator in 1 doos.

De GeneratorX beschikt over een programmeerbaar geheugen met 30 posities, waardoor standalone werken  mogelijk is. Eenvoudigweg geheugen laden met de USB kabel. Daarna afkoppelen, en starten zonder laptop. De gratis Spooky software heeft een set drivers die autiomatisch herkennen welke generatoren aan de USB kabel gekoppeld zijn. De link naar de webshop van Spooky2.

 

De Spooky2 XM Generator, plus versterker plus plasma lamp

 

Voorbeeld van een complete set met Spooky2 XM Generator  versterker, Phanotron lamp (kathodebuis van kwartsglas met neon gas vulling), een PEMF (magnetische spoel) en een ultrasound transducer.

Dit is een complete methode voor Rife technieken. De meeste toepassingen vind ik in de frequentielijsten van Hulda Clark. Alle hoge frequenties tot 3.5 MHz zijn toepasbar zonder carrier signaal. Een complete set, afhankelijk van de gekozen accessoires kost vanaf ca. $ 1600,--. Daarmee is de prijs ook ongehoord laag. Ik kan me herinneren dat ik de bouwtekeningen al had klaarliggen voor een zelfbouwproject. De prijs van alleen de electronische onderdelen kwam al uit op ca. $ 3000,- en dan nog de arbeid van solderen, monteren, natesten en hopen dat hij werkt. Op dat moment kwam de melding dat er een complete set zoals hier afgebeeld te koop was. Ik heb me geen seconde bedacht. De link naar de webshop van Spooky2.

 

De Spooky Scalar set - een miniatuur Tesla spoel en hoge frequentiegenerator

 

 

Dit is een methode uit 1920 met een nieuwe techniek: Tesla wilde draadloze communicatie apparatuur maken. Daartoe bouwde hij de fameuze bifilaire coil en een hoge spanning vonkenregen om de benodigde frequenties te genereren. Nu is tegenwoordig een chip met een laag voltage simpelweg in te bouwen die hoge frequenties genereert, zonder de storende invloed van hoge voltages en vonkenregens (om nog maar niet te spreken van de storing op de apparatuur van de buren en brandgevaar door vonkenregens).

De set bestaat uit 2 identieke spoelen die getuned zijn op dezelfde frequentie. Voor wie zin heeft in de theorie te duiken die handelt over de gedachten van Tesla en de moderne theorie over scalaire golven kan hier op de engelstaligepagina "Scalar Waves" kijken.

De scalar set kost ca. $ 1600.-- en is daarmee een stuk goedkoper dan de experimenteer kit van K. Meyl. De funktie van de uit 2 delen bestaande set is, dat er tussen de twee antennes een bolvormig veld bestaat. Dat veld is moduleerbaar met een Spooky2 XM generator en kan dus specifiek inwerken op een gekozen frequentie. Mijn eerste test was een vriend die last had van een 'frozen shoulder': die klacht was weg in 30 minuten. De link naar de webshop van Spooky2scalar.

 

De Miramate UV Flash

 

Weer een nieuwe loot aan de stam van dezelfde ontwerper. Een UV flitser die ingezet kan worden voor huidverbetering. Een uitstekende prijs voor een dergelijk apparaat, de prijs is ca. $ 240,-- Een update over de effectiviteit volgt later. Nu inmiddels 2x met 1 week tussenruimte een paar flitsen op mijn huidvlekken gericht en inderdaad de vlekken worden zichtbaar minder (na 20 jaar). Wordt vervolgd. Hier de link naar de Miramate webshop.

 

Intensive Care For You | Biofysische Therapie | BioResonantie  | Zie contactpagina voor lokatie