De MagnetoScan

 

 

Een nieuwe ontwikkeling in het domein van de bioresonantie is het meten van magnetische velden die ontstaan in het lichaam zelf. Magnetische velden worden gemeten met behulp van sensoren, die als een koptelefoon op de oren worden geplaatst. Daarna wordt met behulp van spectraal analyse een vergelijking gemaakt tussen de gemeten veldsterkten en de database van de verschillende celtypen.

De gemeten punten worden in een grafisch beeldscherm geplaatst en voorzien van een puntenscore. In de testuitslag wordt ook een waarschijnlijkheidstabel toegevoegd met de meest waarschijnlijke oorzaak.

Hieronder is een voorbeeld getoond van de scan van het oog. In dit geval werd op het linkeroog een beginnende staar gezien, en de persoon die aan de scan meedeed kon bevestigen dat hij in het linkeroog een grijze vlek begon te zien.

 

 

 

Een wonderbaarlijke scanner die dingen zichtbaar maakt in een oogwenk. Een full body scan kan op de automatische piloot worden uitgevoerd en achteraf wordt een printout aan de klant meegegeven. Deze verbluffende techniek zal in de toekomst zeker meer opzien gaan veroorzaken. Vergeleken met andere diagnose methoden in de bioresonantie is dit werkelijk de State of the Art. Ik zou me kunnen voorstellen dat iedere opticien zo'n apparaat in zijn winkel zou willen hebben. Daarmee kan de opticien de klant eventueel naar een oogarts verwijzen.

Hetzelfde geldt voor massagepraktijken. Het zou nuttig kunnen zijn, voordat iemand een massage krijgt, dat er een scan gemaakt wordt van de ruggewervels. De Magnetoscan kan alle wervels van de wervelkolom in kaart brengen en laten zien waar er problemen zijn. De scan geeft ook aan of bijvoorbeeld bij hernia de zenuwen van de wervelkolom bekneld zitten. Hieronder volgt weer een voorbeeld.

 

 

 

 

 

In dit geval zijn er twee wervels die aandacht behoeven. Bij navraag bleek dat de persoon zich meer dan 25 jaar geleden had vertild en op die lokatie schade aan de tussenwervelschijven had opgelopen. Met andere woorden ook hier was de scan weer nauwkeurig.

 

Intensive Care For You | Biofysische Therapie | BioResonantie  | Zie contactpagina voor lokatie