De Bicom Anti-Roken Behandeling

Wilt u weten hoe slecht uw longen er uit zouden kunnen zien?

Schrik niet, dat kon wel eens tegenvallen. Wacht tien tellen voordat u op de link hieronder klikt om de foto's te zien. Weet u het zeker??

Toon mij de foto's

U weet wel dat roken ongezond is. Maar kennis zegt niet alles. In Nederland is de score voor roken en alkohol hoger onder artsen en medisch specialisten dan de gemiddelde bevolking. Dat zegt iets over de stress van het vak, maar ook over de invloed van de informatie. Niets dus, kennis alleen zegt helemaal niets.

Motivatie, Motivatie, Motivatie

Nadat u de eerste keren rookte, werd u waarschijnlijk onpasselijk. Maar later trad er gewenning op en nu kunt u het niet meer laten staan. De tabaksindustrie weet waarom. Behalve de tabak hebben zij er tientallen stoffen aan toegevoegd om de afhankelijkheid te verhogen. In de voedingsindustrie wordt dat trouwens ook gedaan. Als op een verpakking staat: VERNIEUWD! dan hebben ze een goedkopere grondstof gevonden. Zelfs aan honden- en kattenvoer worden stoffen toegevoegd die dermate versterkend werken op de smaakprikkel dat uw huisdier niet graag een ander produkt eet. Zo werkt dat ook bij de sigaretten die u rookt. Bij voorbeeld is ammonia toegevoegd om de longen te prikkelen, waardoor u dieper ademhaalt en de nicotine beter in de longblaasjes wordt opgenomen.

Hoe komt u er van af?

U begint met het te willen. U besluit te stoppen en u spreekt er over met uw familie. U kunt dat met gemak, omdat u dat wilt. Het schenkt u een diep genoegen te zien, dat u wederom de autoriteit over uw geest en lichaam terugkrijgt. Wanneer u diep in uw hart toch niet echt de tabak wilt laten staan, dan zal het u ook niet lukken. Maar bent u eenmaal voor de volle honderd procent ervan overtuigd dat u zult stoppen, dan kan niets u meer tegenhouden.

Alleen......

U heeft nog een fysieke afhankelijkheid. Nicotine is niet van de ene op de andere dag opgeruimd. Daar komt dan de Bioresonantie in beeld. Bioresonantie is een elektronische methode die in Engeland met succes in ziekenhuizen wordt toegepast. De succes ratio is officieel beter dan 70%. Maar mijn collega's melden dat zij met gemak de 90% halen.

Hoe werkt het? (klik op de plaatjes voor een Youtube filmpje)

Iedere substantie heeft zijn eigen chemische vingerprint. Die chemische vingerprint heeft ook een elektromagnetische component. Wanneer deze elektromagnetische component in tegenfase wordt toegepast, zal het lichaam versneld de nicotine afstoten en trachten te verhinderen dat er nieuwe nicotine binnenkomt. Nicotine zal bij u een afkeer oproepen. De receptoren van de cel zijn daardoor de instrumenten die worden aangesproken om u van de fysieke onthoudingsverschijnselen te bevrijden.

Er is echter geen vervanging voor een gebrek aan zelfbeheersing.

Komt u op een feestje en anderen bieden u tabak aan, dan is het mogelijk dat u zwicht voor de druk van anderen. Daardoor zou u kunnen terugvallen. De fysieke afhankelijkheid zal dan ook terugkeren. Bioresonantie is dus geen tovermiddel om ervoor te zorgen dat u stopt. Maar er is geen enkele reden waarom u er weer mee zou moeten beginnen.

Wat kost het?

Drie behandelingen zijn nodig om u vrij van tabak te krijgen. Dat kost u 150,-- euro. Maar wat kost tabak? Stel dat u 300 pakjes sigaretten per jaar rookt en de prijs van 1 pakje ongeveer 5,-- euro bedraagt, dan verhoogt u uw netto vrij besteedbare inkomen met 1500,-- euro per afkickende persoon per jaar. Daar kunt u mooi van op vakantie. Dat is een goed begin van uw verdere leven. U bereikt wat u wilt, uw gezondheid gaat vooruit, uw conditie verbetert en u krijgt elk jaar een gratis vakantie cadeau!

Waarom zou u zichzelf dat niet gunnen in deze economische malaise?

Hier kunt u de instructies downloaden en doornemen, voordat u besluit te stoppen met roken.

Hieronder staan nog een paar Youtube filmpjes.

Intensive Care For You | Biofysische Therapie | BioResonantie  | Zie contactpagina voor lokatie